Nyhetsbrev uke 23-24
2019-06-06

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og vårsemestret i menigheten går mot slutten. Men det blir møter hver søndag i samarbeid med Metodistkirken, Frikirken, Betel og Tabernaklet. Se i selve nyhetsbrevet hvor møtene er de ulike søndagen.

Formiddagstreff fredag 7. juni kl 11.00

Nyhetsbrev uke 23-24

Formiddagstreffet får besøk av tidligere barne og ungdomsleder i menighet Stig-André Lippert. Han arbeider i dag i Ordet og Israel og han vil holde et foredrag over temaet: Guds ord – Guds folk. Det blir sang og musikk og kaffe og mat. Salg av årer og andakt

Høytidsgudstjeneste 1. pinsedag søndag 9. juni kl 11.00

Nyhetsbrev uke 23-24

Felles med Elim og Fredrikstad i Tabernaklet. Nattverd med bønnevandring. Sang og musikk ved Morten Gjerløw Larsen. Preken ved pastor Agnar Sæli. Pastorene Aril B. Svendsen og Atle H. Eidem deltar.

Sommergudstjeneste søndag 16. juni kl 17.00 (Merk tidspunktet)

Siste gudstjeneste før de felles sommermøtene begynner. Vi samles i lillesal og peisestue en litt annerledes gudstjeneste. Vi spiser, synger, leker sammen. Pastor Atle holder andakt. Sommerkollekt til menigheten (Man kan jo gi tilbake skattelette man har fått) Alle velkommen

Torsdagskafe 27. juni kl 11.00

Vi starter i kirkesalen med ca 30 minutter, der vi ber med Bibelen. Her står salmenes bok sentralt.  Å slik lese og be Guds ord høyt i felleskap er tidløst og slitesterkt. Etter dette kan man være i stillhet og bønn i kirkesalen om man ønsker det eller gå inn i kafeen og ha en god samtale over en nystekte vafler og en kopp kaffe.

Informasjonsmøte om konfirmasjonsåret 2019/20

Onsdag 12. juni kl 18.00 på Elim blir det informasjonsmøte om det nye konfirmasjonsåret 2019/20. Her vil opplegget for året bli presentert. Muligheter for spørsmål og for å melde seg på.

Kontakt pastor Atle H. Eidem på tlf 41364670 om du ønsker flere opplysninger eller vil melde deg opp til konfirmasjonsåret 2019/20.

Pastor Atle H. Eidem har sagt opp sin stilling.

Etter 11 år som pastor i menigheten, og den pastor som har sittet sammenhengende nest lengst i menighetens historie er en epoke over. Atle har tre måneders oppsigelsestid og jobber ut august. Av dette er perioden fra og med uke 28 til og med uke 32, ferie. Det vil være avskjedsfest søndag 25. august kl 17.00. 1. september starter Atle som pastor i Fredrikstad Baptistmenighet. Atle og familien blir boende i Halden.

www.tabernaklet.org

På vår flotte hjemmeside på internett kan du hele tiden følge med hva som skjer i menigheten. Du kan sjekke vår kalender som vi etterstreber å holde oppdatert. Du kan høre prekener som er holdt i menigheten. Misset du den siste i vårens prekenserie fra Matteus 6 så kan du gå inn å høre den her.

Gressklipping i sommer

Vi trenger flere som kan være med å klippe gresset rundt kirken i sommer. Er det flere så stiller opp så blir det ikke så mye på bare noen få. Ta en uke i sommer der du har ansvaret for gressklippen. Meld deg direkte til Harry Gran på tlf 47319334.

Jubaleir på Kornsjøbukta 23. – 28. juni

Hva skjer på leiren? Hver dag på leiren blir det morgensamling med spennene historier fra Bibelen. Vi skal ha mange spennende aktiviteter både ute og inne. Blant annet fotball, håndarbeid, kanopadling og ikke minst leirens store lagkonkurranse Operasjon JUBA. Om du får lov hjemme, blir det mulighet til bading hver dag. I løpet av leiren så arrangerer vi også Misjonsmarked. Her lager de lokale gruppene sine stasjoner og samler inn penger til et misjonsprosjekt for barn som trenger det. Hver kveld er det morokveld med konkurranser og leker og det er kveldsmøte med sang og andakt. Du får alt du trenger av mat og drikke på leiren.

Jubaleir er for dem som avslutter 3.-7. klasse sommeren 2019. Påmelding skjer via checkin.no med søkeord «Jubaleir 2019».
Men VIKTIG! Påmeldingen må dere også melde fra til lederen for den lokale gruppen/menigheten deltakeren er med. Påmeldingsfristen er søndag 9. juni. Leiren koster kr. 1000 pr. deltaker. Søskenrabatt: kr. 900 for første søsken, deretter kr. 800 pr. søsken. Prisen øker med kr. 100 per søsken etter fristen.

Felles sommermøter 2019

Det er tradisjon å ha felles sommermøter med de andre frikirkene i Halden om sommeren. Alle møtene starter kl. 11.00. Etter møtet er det enkel bevertning. Planen for sommeren er slik:

Søndag 23. juni kl. 11:

Felles sommergudstjeneste i Frikirken

Tale ved Torbjørn Arnesen, Betel

Sang av Michaël Mizidy
Nattverd

Søndag 30. juni kl. 11:

Felles sommergudstjeneste

i Metodistkirken

Tale ved Atle Eidem, Tabernaklet

Søndag 7. juli kl. 11:

Felles sommergudstjeneste

i Kristi Menighet, Betel
Tale ved Sigvald L. Steilbu, Frikirken

Søndag 14. juli kl.11:

Felles sommergudstjeneste

i Tabernaklet

Tale ved Gunnar Bradley, Metodistkirken

Søndag 21. juli kl.11:

Felles sommergudstjeneste

i Metodistkirken

Tale ved Svein Langbråthen, Tabernaklet

Nattverd

Søndag 28. juli kl. 11:

Felles sommergudstjeneste

i Kristi Menighet, Betel
Tale ved Dagfinn Stærk, Frikirken

Søndag 4. august kl. 11:       

Felles sommergudstjeneste

i Frikirken 

Tale ved Albert Gjøstøl, Metodistkirken

Søndag 11. august kl. 11:     

Felles sommergudstjeneste

i Tabernaklet

Tale ved Charles Hansen

Samlingsfest 18. august

Søndag 18. august samles menigheten til samlingsfest, kl 17.00.

Familieleir på Vegårtun fra søndag 28. juli - fredag 2. august

Velkommen til en herlig ferieuke med lave skuldre for hele familien! Her kan du bade, padle i kano, treffe nye og kanskje gamle venner, leke, spille fotball og andre gøyale aktiviteter, spille spill, jobbe tur, gå på kveldskafè og enda mye mer, eller bare slappe av. Leiren starter med innsjekk fra kl 18 søndag 28. juli, og varer til ca kl 12 fredag 2. august. i løpet av uka har vi familiesamlinger, ten-samling, kvinne- og mannssamling, misjonsdag, morokvelder, kveldskafè og kveldssamlinger for litt mer voksent påfyll. Dette året er vi så heldige å få med oss Monica Zeiffert og Elisabeth Bækkelie til å dele på familiesamlingene

Gaver til menigheten

Menighetens VIPPS nummer er 123878 om du ønsker å gi en gave til menigheten. Du kan også gi regelmessig å få skattefradrag for gaven. I 2019 er totalbeløpet du kan få skattefradrag på 50 000 kr i året, gir du dette utløser det en skattelette på 14 000 kr. Menigheten har avtale med skatteetaten, slik at redusert skatt kommer automatisk i ditt skatteoppgjør. Du kan gjøre en avtale med din bank på faste trekk i måneden, summen bestemmer du selvfølgelig selv. Trenger du hjelp for å få ordnet dette kontakt pastor Kathrine Heide, så vil han være deg behjelpelig. Pengene overføres til Halden Baptistmenighet: 1030 09 94763. Du må oppgi ditt personnummer til menigheten for at skattefradraget skal komme automatisk.

Annet

Ønsker du besøk, samtale, sjelesorg, en å snakke med om livet og kanskje det som er vanskelig, så ta kontakt med pastor Atle H. Eidem, tlf 41364670. Han kommer gjerne på besøk til deg, eller du kan komme til kirkens kontor. Ikke bare sitt hjemme og håp at han en dag dukker opp, men ta kontakt og avtal ett besøk.

Menighetens kontor er betjent tirsdag fra 11:00-13:00 ved Ole Åkerman, onsdag 11:00-13:00 ved Linda Tveter og torsdag 11:00-13:00 ved pastor Atle H. Eidem. Menighetens telefonnummer er: 949 78 695 eller send epost: post@tabernaklet.org

Hvis du ønsker informasjon om søndagens gudstjenester pr SMS, kan du ta kontakt med Linda Tveter. Hun bestyrer også oppdatering av menighetens kalender. Så har du ting i menigheten eller fra virkegrenene du ønsker å annonsere, så kontakt Linda. Ring til menighetens telefon nummer 949 78 695 i hennes kontortid her på onsdager kl. 11:00-13:00.

Vi kommer ikke lenger til å ha ukentlige betalte annonser i Halden Arbeiderblad, men du finner oss på plakaten i avisen hver uke. Vi vil informere gjennom nyhetsbrev, vår nye nettside www.tabernaklet.org . Kjenner du noen som vil ha glede av dette nyhetsbrevet kan de sende sitt fulle navn og epostadresse til post@tabernaklet.org, da vil de motta nyhetsbrevet eller du kan melde deg på nederst på menighetens nettside

Grunnen til at du får dette nyhetsbrevet er at du er registrert med epostadresse i menigheten, og derfor har en tilknytning til Halden Baptistmenighet. Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet er det en link nederst i dette brevet der du kan melde deg av.

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

949 78 695

 

Følg oss
Powered by Cornerstone