Konfirmant

Baptistmenighetene på Østlandet samarbeider om et felles konfirmasjonsopplegg. Vårt konfirmasjonsopplegg foregår i hovedsak gjennom fire helgeturer i løpet av skoleåret. Vi samles tre helger på Kornsjøbukta leirsted rett over grensa til Sverige og en langhelg i januar på Vegårtun leirsted i Vegårshei.
I tillegg har vi 4-5 kortere kveldssamlinger i løpet av skoleåret. Baptistmenigheten i Halden og Tistedal arrangerer disse kveldssamlingene i fellesskap, og vi bytter derfor på hvor vi samles. Mot slutten av året har vi en felles avslutning som de siste årene har vært i baptistmenigheten i Drammen.
Gjennom året er vi sammen med konfirmanter fra blant annet Drammen, Oslo, Bærum, Lillehammer, Fredrikstad, Halden og Tistedal. Langhelgen på Vegårshei arrangeres sammen med konfirmanter fra Sør- og Sørvestlandet.

Konfirmantåret avsluttes med høytidsgudstjeneste i Tabernaklet den første søndagen i mai kl. 11.00.
Konfirmasjonsåret koster kr. 2 000,- som inkluderer mat og opphold alle fire helger og felles busstransport til og fra Vegårshei.

 

Konfirmantene i Tabernaklet 2018/19

Fra venstre: Stig Andre Lippert (Konfirmantleder) Kristoffer Olsen, Niklas Sandstrom, Jens Herman Borge Jansen, Annikken Njøten og Adrian Eriksen.

Konfirmant

 

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
la
1776 HALDEN

413 64 670

 

Følg oss
Powered by Cornerstone