Hvem er vi?

Halden Baptistmenighet er en menighet der alle er velkomne, fordi vi tror ingen er perfekte!, og alt er mulig fordi vi har med Jesus å gjøre!

Hvem er vi?

Det er en menighet bestående av mennesker i alle aldre, der vi ønsker å fokusere på Jesus. Menigheten består av ca 250 medlemmer, i tillegg er det mange som er med i mye uten å være medlemmer. Tilsammen ca 600 mennesker regner menigheten som sin. Det er disse menneskene til sammen som utgjør Halden Baptistmenighet. Vi er derfor en menighet med forskjellig virksomhet, men med et felles mål om å fortelle alle om den levende Jesus. Fordi vi tror at alt i et menneskes liv finner sin oppfyllelse og mening i Jesus Kristus.

Halden Baptistmenighet har en rik historie som strekker seg tilbake til 1884, da 62 kvinner og menn dannet menigheten. Siden da har vi dratt nytte av at generasjoner etter generasjoner av mennesker har ofret, tid, talent og ressurser for at den neste generasjonen skulle få høre de gode nyhetene om Jesus Kristus.

Vi er ganske alminnelige mennesker, noen beskjedne og forsiktige, andre frimodige og taleføre. Noen konservative, andre elsker og forandre og fornye. Vi er av alle former, og aldre. Barn, tenåringer og voksne, ja noen til og med godt voksne. Vi har funnet sammen siden vi har oppdaget at Gud elsker alle mennesker, og vil ha en relasjon til hver enkelt av oss. Vi møter hverandre med gjensidig respekt, og ønsker å heie på hverandre i vårt liv og vår tro!

I Halden går menigheten under navnet «Tabernaklet». I hele sin historie har menigheten vært preget av mange mennesker engasjement. Nå er det vår generasjon som har oppdraget i hendene, å gi evangeliet videre til mennesker av i dag. Vår menighet ønsker på ulikt vis å dele de gode nyhetene til våre omgivels

Om du tenker å besøke kirken vår (noe vi håper du gjør) så har du kanskje mange spørsmål om hva som møter deg der, om du følger denne linken så har vi prøvd å gi svar på noen almindelige spørsmål

Halen Baptistmenighet er tilsluttet Det Norske Baptistsamfunn 

Halden Baptistmenighets vedtekter

 

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

949 78 695

 

Følg oss
Powered by Cornerstone