Han er ikke her!
2019-04-25

Han er ikke her!

Han er ikke her, han er stått opp!” Matt 28, 6a

Det som skjer i oppstandelsesøyeblikket er et sammenstøt med krefter og nærvær som er utenfor vår menneskelige kapasitet å kle i ord. Vaktene som skulle passe graven ble som døde, mens den døde i graven var blitt levende.

Engelen sa til kvinnene: ”Frykt ikke” Mens vaktene skalv av redsel, og ligger som døde, blir kvinnene invitert med inn i graven. Så kommer det sentrale budskapet, den viktigste setning som noensinne er sagt.  Kvinnene går inn graven, de skjelver, de er redde, de er forvirret, de er uten håp, de tror de skal få se ett lik, men så får de høre: ”Han er ikke her, han er stått opp!” Matt 28, 6a

Han er ikke her! Han er stått opp! Døden kunne ikke holde han, graven kunne ikke stoppe han. Helvete kunne ikke nedkjempe han.

”Han er ikke her” Dermed er alt endret. Alt du måtte møte, uansett hvor store dine problemer måtte være, hvor du enn kommer fra og hva livet har møtt deg med. Dette er ordene som forandret verden. De ble uttalt en dag som i dag for ca 2000 år siden, og de forandret alt. Han er ikke her, han er stått opp! Han lever, han kommer tilbake. Graven er tom!

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

949 78 695

 

Følg oss
Powered by Cornerstone