Nyhetsbrev uke 13 og 14
2019-03-13

Nyhetsbrev uke 13 og 14

Nå er det blitt lysere tider og vi går våren i møtet. Med fuglekvitter, vårblomster og påskens glade budskap.

Ungdomshelg lørdag 30. - søndag 3. mars

Baptistmenighetene i Halden, Tistedal og Fredrikstad, inviterer alle fra 8. klasse og oppover til ungdomshelg i Halden/Tistedal lørdag 30. og søndag 31. mars. I år er det Elim som er vertskapsmenighet.

Lørdag: Samles ungdommen i gysalen på Risum VGS. her blir det innebandy og volleyballcup. Så blir det middag på Elim før det braker løs med underholdning, premieutdeling og lovsangskveld.

På søndag en er det felles ung-gudstjeneste for alle kl 11.00 på Elim, der vi fra Tabernaklet er med. 

Gudstjeneste søndag 7. april

Søndag 7. april kl. 11.00 blir det nattverdsgudstjeneste. Eva Olsen leder og Roy Nordbakke holder preken. Det blir sang og musikk ved "Totakt og sang".

Palmesøndag 14. april

Palmesøndag kl. 17.00 samles vi om sang: Hele kirken synger "Påskesalmer". Yvonne Lie leder og Pastor Atle H. Eidem holder andakt. Pål Esben Gustavsen og Morten Olaussen er musikalsk ansvarlig.

Skjærtorsdag 18. april

Skjærtorsdag kl. 17.00 samles vi rundt et felles påskemåltid på Elim. Pastorene på Elim og på Tabernaklet ,Agnar Sæli og Atle H. Eidem, sier noe.

1. påskedag

Søndag 21. april kl. 11.00 er det høytidsgudstjeneste - fellesgudstjeneste - på Elim. Da vil pastor Agnar Sæli lede gudstjenesten og pastor Atle H. Eidem holde preken.

 

Lederkonferansen

Nyhetsbrev uke 13 og 14

En flott lederkonferanse er over og det er et helt år til neste gang. Da håper jeg flere ledere fra vår menighet får med seg denne viktige konferansen. I år var det rekord stor deltakelse med over 310 ledere samlet. Det som kjennetegner lederkonferansen er det store innslaget av unge mennesker og flerkulturelle mangfoldet. Det var mange spennende tema og sterk undervisning og forkynnelse. Noe av undervisningen fra konferansen er lagt ut på Baptistsamfunnets You-tube side, se her

Nyhetsbrev uke 13 og 14

Søndag 27. januar hadde vi fellesgudstjenste på Salen der Hans Johan Sagrusten fra bibelselskapet talte. Det ble også samlet inn et godt offer til bibelselskapet. Nå har de sendt ut en takke epost:
Kjære menighet!
Tusen takk! Det har allerede kommet inn kr 760 000 i offer, og erfaringsmessig kommer det mye mer i løpet av mars. Pengene vil bli brukt til bibelarbeidet i Etiopia, primært for å gjøre ferdig oversettelsene til kambatta, hadiyya og konso samt å trykke første opplag.

Nok en gang: Tusen hjertelig takk for gaven. Menighetens offer vil bli til stor velsignelse for alle menneskene som venter på sin første Bibel på sitt språk.

Men vennlig hilsen Bibelselskapet

Bibellesning i fastetiden

Mange er godt i gang med bibellesningen i fastetiden. Det er over 40 personer fra vår menighet som har meldt inn at de er med og leser. Også personer fra andre menigheter har lastet ned bibelleseplanen på nettet og har melt fra at også de er med i lesningen. Når Jesus blir fristet av djevelen i ørkenen med å gjøre stein om til brød for å spise svarte Jesus slik «Det står skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som kommer fra Guds munnMatteus 4, 4
Jesus mente det han sa. Fastetiden gir oss en spesiell mulighet til å ta til oss ord som kommer fra Guds munn. Mat blir en del av kroppen vår. Ord er på samme vis, de blir også en del av oss, de går inn i vår hjerne og blir en del av oss. Du som spiser bibelens ord i fastetiden la de bli en del av deg. Det er fremdeles ikke for sent å være med i menighetens bibelleseaksjon, last ned bibelleseplanen her.

Gaver til menigheten

Menighetens VIPPS nummer er 123878 om du ønsker å gi en gave til menigheten. Du kan også gi regelmessig å få skattefradrag for gaven. I 2018 er totalbeløpet du kan få skattefradrag på 40 000 kr i året, gir du dette utløser det en skattelette på 10 000 kr. Menigheten har avtale med skatteetaten, slik at redusert skatt kommer automatisk i ditt skatteoppgjør. Du kan gjøre en avtale med din bank på faste trekk i måneden, summen bestemmer du selvfølgelig selv. Trenger du hjelp for å få ordnet dette kontakt pastor Atle H. Eidem, så vil han være deg behjelpelig. Pengene overføres til Halden Baptistmenighet: 1030 09 94763. Du må oppgi ditt personnummer til menigheten for at skattefradraget skal komme automatisk.

Annet

Ønsker du besøk, samtale, sjelesorg, en å snakke med om livet og kanskje det som er vanskelig, så ta kontakt med pastor Atle H. Eidem, tlf 41364670. Han kommer gjerne på besøk til deg, eller du kan komme til kirkens kontor. Ikke bare sitt hjemme og håp at han en dag dukker opp, men ta kontakt og avtal ett besøk.

Menighetens kontor er betjent tirsdag fra 11:00-13:00 ved Ole Åkerman, onsdag 11:00-13:00 ved Linda Tveter og torsdag 11:00-13:00 ved pastor Atle H. Eidem. Menighetens telefonnummer er: 949 78 695 eller send epost: post@tabernaklet.org

Hvis du ønsker informasjon om søndagens gudstjenester pr SMS, kan du ta kontakt med Linda Tveter. Hun bestyrer også oppdatering av menighetens kalender. Så har du ting i menigheten eller fra virkegrenene du ønsker å annonsere, så kontakt Linda. Ring til menighetens telefon nummer 949 78 695 i hennes kontortid her på onsdager kl. 11:00-13:00.

Vi kommer ikke lenger til å ha ukentlige betalte annonser i Halden Arbeiderblad, men du finner oss på plakaten i avisen hver uke. Vi vil informere gjennom nyhetsbrev, vår nye nettside www.tabernaklet.org . Kjenner du noen som vil ha glede av dette nyhetsbrevet kan de sende sitt fulle navn og epostadresse til post@tabernaklet.org, da vil de motta nyhetsbrevet eller du kan melde deg på nederst på menighetens nettside

Grunnen til at du får dette nyhetsbrevet er at du er registrert med epostadresse i menigheten, og derfor har en tilknytning til Halden Baptistmenighet. Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet er det en link nederst i dette brevet der du kan melde deg av.

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

949 78 695

 

Følg oss
Powered by Cornerstone