Tegn i tiden, del 2
2018-06-14

Det er ikke lett å forstå tegnene i tiden. Vi kan kjenne på stor uro over ting vi ser og hører. Andre ting kan vi glede oss over. Vi hører om krig og rykter av krig. Så kommer perioder da murer rives og fred stiftes. Og slik skiftes det. Uro og frykt innfor morgendagen, eller fred og glede og håp. Hvordan skal vi forstå tegnene i tiden?

Dette er ikke et nytt spørsmål, til alle tider har man ønsket å skjønne hva som skjer fremover. Man har sett etter tegn. Også i Bibelen er dette et tema. Disiplene til Jesus var opptatt av det samme. De satt på oljeberget og så utover Jerusalem og spør Jesus: «Si oss: Når skal dette skje, og hva er tegnet på ditt komme og verdens ende?» Matt 24, 3,b Og det har jo mange spurt om siden.

Vi lever jo i de siste tider og har vært det siden Jesu første komme. Guds store frelsesplan er jo å la evangeliet gå over hele jorden slik det nå har gjort i snart 2000 år, og så skal enden komme. Jesus svarer sine disipler når de spør, og han kommer med noen tegn på hva som skal skje før han kommer tilbake.

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
la
1776 HALDEN

413 64 670

 

Følg oss
Powered by Cornerstone