Kalender/Sommeravslutning på Kornsjøbukta
Kornsjøbukta Leirsted
Kornsjøbukta Leirsted er eid av baptistmenighetene i Østfold. Det brukes til ulike leirer, konfirmant-weekender, familiestevner, kurs, bryllup, menighetsturer, skoleturer og mye forskjellig. Det er også campingplass for faste leietakere.
DETALJER

Baptistmenighetene i Østfold leide først dette stedet på svenskesiden av Kornsjø. Deretter ble det satt i gang en enorm dugnadsinnsats for å få det eneste huset på plassen i brukelig stand. Det var i veldig dårlig forfatning, men etter stor iver og mange innsamlede midler kunne vi ta det i bruk.

Et par år senere kjøpte vi stedet og bygget sovefløy med 10 rom med 4 køyer og vask på hvert rom. I 1. etg. finnes det en stor sal med bord, stoler, salonger, kjøkken og i 2. etg. to møterom, et kontor, et soverom og sovesal. I tillegg er det kiosk som kan brukes av de som leier stedet, og et sanitæranlegg.

For noen år siden ble sanitæranlegget bygd helt om og modernisert med nye toaletter og egne dusjrom. Sist år ble salen i 1. etg. gjort om til spisesal og 2. etg. har fått mange flotte salonggrupper. Nå er Lavvo-byggingen ferdig og er et spennende brukersted, og gjør at vi kan ha møter og samlinger selv om det er dårlig vær.

Dette året bygges et tilbygg, slik at det blir en egen møtesal på stedet.

Det er mulig å leie stedet. Kontakt: Heidi Thorbjørnsen på tlf: 918 54 057.


Følg Kornsjøbukta på facebook

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

949 78 695

 

Følg oss
Powered by Cornerstone