Nyhetsbrev uke 3 og 4

Hei alle våre lesere av nyhetsbrevet!

Vi håper at året har startet godt for våre lesere av nyhetsbrevet. Dagene og ukene har forskjellig innhold for oss alle, for noen kan utfordringene stå i kø. Vi er privilegerte som fritt kan gå til Guds hus, møtes i hjemmene, lese Guds ord og be, ledes til vann der vi finner hvile (Salme 23). Førstkommende helg reiser konfirmantene våre til Vegårdshei på samling, tenk på dem og lederne i bønn. Fine samlinger har vi i vente i Tabernaklet og felles på Salen. Her kommer nyhetene for de neste to ukene:

 

Søndag 19. januar kl.11.00

Misjonsgudstjeneste

Denne søndagen har vi et spesielt fokus på misjon. Det er vår misjonskontakt Atle Engmo som leder gudstjenesten. Elizabeth Hunnestad, som er daglig leder i barnehagen vår (Festningsgata menighetsbarnehage) vil fortelle fra arbeidet. Terje Engmo vil holde en andakt og Elin Kaupang synger og spiller. Hjertelig og varmt velkommen!

Nyhetsbrev uke 3 og 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag 26. januar kl. 11.00

Bibeldagen: Felles gudstjeneste i Pinsekirken Salen

Bibeldagen i år blir et familiearrangement med fokus på Bibelen og bibler til Kina. Det blir sang av Alle-sammen-koret. Andakten blir ved Sigvald Steilbu, Kjell Frøyland og Agnar Sæli, det blir dukketeater m.m. Etter gudstjenesten blir det bevertning. Hjertelig velkommen!

Nyhetsbrev uke 3 og 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

 

Samme søndag om kvelden:

Søndag 26. januar kl. 17.00

Jazz- cafè

Igjen får vi nydelig sang og musikk med Margrete Gaulin Simensen, Pål Esben Gustavsen og venner. Bjørn S. Olsen vil holde andakt denne kvelden og Pål Esben leder samlingen. Velkommen til en musikkalsk cafè i kirken!

Nyhetsbrev uke 3 og 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt annen informasjon:

Velkommen til Formiddagstreffene

Alle er velkomne til Formiddagstreff i Tabernaklets Festsal, annonserte fredager klokken 11.00. Det er hyggelig å se at mange, både fra menigheten, naboer og andre kommer. Vi legger vinn på å holde en åpen og avslappet tone med kåseri over ulike tema. Det er alltid sang, musikk og andakt.. Fra kjøkkenet kommer god servering som smaker godt mens praten går rundt bordene.I alle år har det vært åresalg, med blomster som gevinster. Inntekten dekker utgiftene til servering og drift. Hvert år blir vi også invitert til menighetens julemiddag, som arrangeres for de over 70 år. 

Film fra Kongo

Baptistsamfunnet har i forbindelse med 100-års jubileet for misjon i Kongo i 2020 fått laget en flott film på 30 minutter som tar for seg arbeidet og historien til denne rike norske baptistmisjonen. Se filmen her 

Gaver til menigheten

Menighetens VIPPS nummer er 123878 om du ønsker å gi en gave til menigheten. Du kan også gi regelmessig å få skattefradrag for gaven. I 2019 er totalbeløpet du kan få skattefradrag på 50 000 kr i året, gir du dette utløser det en skattelette på 14 000 kr. Menigheten har avtale med skatteetaten, slik at redusert skatt kommer automatisk i ditt skatteoppgjør. Du kan gjøre en avtale med din bank på faste trekk i måneden, summen bestemmer du selvfølgelig selv. Trenger du hjelp for å få ordnet dette kontakt Kathrine Heide, så vil hun være deg behjelpelig. Pengene overføres til Halden Baptistmenighet: 1030 09 94763. Du må oppgi ditt personnummer til menigheten for at skattefradraget skal komme automatisk.

Annet

Menighetens kontor er betjent tirsdag fra 11:00-13:00 ved Ole Åkerman, onsdag 11:00-13:00 ved Linda Tveter. Menighetens telefonnummer er: 949 78 695 eller send epost: post@tabernaklet.org. Ola Liland er menighetens viseforstander med telefon 414 14 555 og e-post ola.liland43@gmail.com

Hvis du ønsker informasjon om søndagens gudstjenester pr SMS, kan du ta kontakt med Linda Tveter. Hun bestyrer også oppdatering av menighetens kalender. Så har du ting i menigheten eller fra virkegrenene du ønsker å annonsere, så kontakt Linda. Ring til menighetens telefon nummer 949 78 695 i hennes kontortid her på onsdager kl. 11:00-13:00.

Menigheten informerer gjennom nyhetsbrev, vår nye nettside www.tabernaklet.org. Ansvarlig for utsendelse av nyhetsbrevet er Grethe Pihlstrøm. Det sendes ut annenhver uke i ulike uker. Er det noe du ønsker å ha med i nyhetsbrevet, send e-post til gretheipihl@gmail.com (helst i god tid).  Ansvarlig for hjemmesiden vår er Roy Nordbakke.

Kjenner du noen som vil ha glede av nyhetsbrevet kan de sende sitt fulle navn og epostadresse til post@tabernaklet.org, da vil de motta nyhetsbrevet eller du kan melde deg på nederst på menighetens nettside

Grunnen til at du får dette nyhetsbrevet er at du er registrert med epostadresse i menigheten, og derfor har en tilknytning til Halden Baptistmenighet. Ønsker du ikke å motta dette nyhetsbrevet er det en link nederst i dette brevet der du kan melde deg av.

Be for:

- Den fine flokken av tenåringer som samles på Bapteens og for konfirmantene våre. For barne- og ungdomspastor Kjell og de andre lederne

- At Gud skal vise oss veien for ny satsing på barnearbeid

- Pastor-saken, de som arbeider med dette, om visdom og Guds ledelse i dette viktige arbeidet.

- Menighetens ledelse i denne tiden uten pastor, for kommende valg, for de syke og for at nye mennesker skal finne veien til kirken vår.

 

 

Tillit til Gud

Strekk deg etter å stole på Meg på flere og flere områder av livet. Alt som gjør deg bekymret eller engstelig, er en mulighet til vekst. I stedet for å flykte unna disse utfordringene, skal du ta imot dem, ivrig etter å få tak i alle velsignelsene Jeg har gjemt i vanskelighetene. Tror du på at Jeg er suveren og har kontroll over alle sider i livet ditt, da er det mulig å stole på Meg i alle situasjoner. Kast ikke bort energi på å beklage deg over at ting er som de er, eller tenke på hvordan ting kunne ha vært. Ta utgangspunkt i øyeblikket som er nå – godta tingene akkurat som de er – og let etter Min vei midt i disse omstendighetene.

Tillit er som en stav du kan støtte deg på mens du går oppover bakkene sammen med Meg. Setter du din lit til Meg hele tiden, vil staven bære så mye av vekten din som du trenger.

Støtt deg til Meg, stol på Meg og ha tillit til Meg av hele ditt hjerte og hele ditt sinn.

~ Salme 52,10 , Ordspråkene 3,5-6 ~

(Hentet fra andaktsboka Jesus kaller på deg av Sarah Young, Hermon forlag 2011)

 

Nyhetsbrev uke 3 og 4

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

977 61 116

 

Følg oss
Powered by Cornerstone