Gud er meg alltid nær!

Gud er meg alltid nær!

Målet med bønn er å leve hele mitt liv i en gledesfyllt bevissthet at Gud er nærværende. Det ser vi i Jesu liv. Han viste at hans Far i himmelen ikke bare lyttet når han bøyde hode og knepte hendene, og så alvorlig ut. Jesus viste at Gud var nærværende hele tiden. For Jesus var det å skille mellom bønn og det å bare å snakke i Guds nærvær så tynn at den nesten er usynlig. Bønn var for Jesus det som stiger opp fra hjertes dyp, og ikke bare det som sies med munnen. Dette er grunnen til at du ser at noen ganger når Jesus helbreder så ber han en bønn til sin Far i himmelen, andre ganger så snakker han bare til vedkommende han skal helbrede. Jesus kommenterer faktisk dette selv en gang. Når han vekker Lasarus fra de døde står det:

«Jeg vet at du alltid hører meg. Men jeg sier dette på grunn av alt folket som står omkring, så de skal tro at du har sendt meg.» Joh 11, 42

Med andre ord, meningen med bønn er ikke å få til en god bønn, ikke hvem som kan be lengst, Hensikten med bønn er ikke å få en god følelse inne i seg. Målet med bønn er å leve hele mitt liv i en gledesfylt bevissthet at Gud er meg nær, hver en stund, hvert et øyeblikk. Akkurat her, akkurat nå!

Kontakt oss

Halden Baptistmenighet Tabernaklet

Ole Dahlsgt 1
1776 HALDEN

977 61 116

 

Følg oss
Powered by Cornerstone